grafoterapie

gânduri scoase din min(t)e și puse jos în cuvinte

Dragostea cea veche îți șoptește la ureche

Scrie un comentariu

E titlul unei cărți de Aurora Liiceanu. Dar nu despre ea vreau să vă vorbesc.

Acu vreo 10 ani, prin ținuturile natale, cochetam cu vânzările. Ceva, cumva, pragurile impuse, agresivitatea din spate, m-au făcut să renunț. În toamnă, mă sună V. Fusesem cândva în echipa cu pricina împreună, ea mersese departe, dezvoltase înfloritor zona, dar aceleași motive au făcut-o să se oprească. Știa că și eu, acum, sunt mânată de românesc. Și-a fost de-ajuns o întâlnire pentru care îi sunt recunoscătoare. O întâlnire cu ea și o reîntâlnire cu ceva al nostru.

Pellamar e despre românesc, despre origini, despre simplitate. E despre 99% natural – ştiați că certificările bio se obțin cu doar 60% natural? E despre un om care la cei 94 de ani ai săi, zilnic, în scaunul său cu rotile, merge în laborator să studieze. E despre moștenire şi despre  noi. E despre un rege al extractului de nămol sapropelic şi un vis devenit realitate. Visele sunt făcute să se împlinească. Alminteri, de ce le-am mai visa?

Dr. Ștefan Ionescu-Călinești și povestea unui brand românesc de succes

Reclame

Autor: zibeliebe

Ademenită și sedusă de viers și grai, scriiturile de orice fel au devenit patria mea. Aceeași dragoste m-a făcut literată și mă joc cu mare drag la catedră cu copiii și cuvintele. Cuvântul pus jos îmi dă sens și mă lasă liberă, lângă cei trei copii, bărbat și caruselul vieții. Și când vine iar vremea, deschid cărțile sau înmoi penița virtuală în călimara cu idei ce se vor citite.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s